Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pillanatragasztók

Kínálatunkban találsz hagyományos illetve gél anyagú pillanatragasztókat is, melyekkel szinte bármit megragaszthatsz: legyen szó fáról, fémről, műanyagról vagy akár üvegről, ezekben a ragasztókban nem fogsz csalódni. Ha felhasználáskor számítanak olyan környezeti tényezők is, mint például az időjárás, válassz vízálló vagy hőálló pillanatragasztóink közül. 

A legnépszerűbb pillanatragasztókat keresed? Akkor kísérletezés helyett válaszd a már jól bevált márkákat, a Loctite, a Ferrobond vagy az UHU pillanatragasztóival nem érhet kellemetlen meglepetés.

 
Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Ferrobond univerzális pillanatragasztó, 3g

850 Ft (669 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Henkel Loctite Super Bond pillanatragasztó, 3g

690 Ft (543 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Kores "Power Glue Gel" pillanatragasztó gél, 3g

650 Ft (512 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Kores "Power Glue" pillanatragasztó, 3g

590 Ft (465 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Loctite 60 sec. pillanatragasztó, 20g

2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)

Pillanatragasztók nélkül nem élet az élet

A pillanatragasztók egyetlen szempillantás alatt megoldásként szolgálhatnak olyan élethelyzetekre, amiken más nem segíthet. Az alkalmazásuk problémamentes, miközben az eredményességük vitathatatlan. A pillanatragasztók erőssége abban rejlik, hogy nagyon gyorsan és erőteljesen kötnek. Egyik tényező sem mellékes, mert ha valamelyik hiányzik vagy nem elégséges, akkor bizony a kiszemelt termék nagyjából használhatatlan. Hiába a gyors kötés, ha a végeredmény instabil és konkrétan szétesik, vagy hiába a szuper erősség, ha a kötésre hosszú perceket kell várni, miközben esélyes, hogy valamilyen apró mozdulat bezavar a képbe. Az, hogy mekkora a valóban szükséges űrtartalom, más lapra tartozik, mivel ennek a helyes megítélése háztartásonként változhat.

Érdekes, hogy akad, ahol 10 évente egyszer kerül elő egy tubussal, és ennyi, megint máshol minden második héten használatos. Általános jó tanácsok helyett a legjobb a saját igényeket felmérni, és azok alapján pontot tenni a beruházás végére. A kínálatunkból megvásárolható termékek könnyen munkába állíthatóak, azaz könnyű velük célozni, egyszerű felvenni a ragasztóréteget, és az erősséget, gyorsaságot sem érheti kritika. Ezek ismeretében a bekerülési költségek is más elbírálás alá esnek, lévén roppantul kiadós anyagról beszélünk, ami még akkor is sokáig tart, ha egyébként sűrű vendég a barkácsolás, javítás során. A pillanatragasztók különféle felületeken biztosítanak maximális hatékonyságot, így érdemes bevetés előtt azt is mérlegelni, hogy mik azok a paraméterek, amik kulcsfontosságúak, mondhatni a meglétük elengedhetetlen.