Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Iratrendezők

Minden iroda teljesen alapvető kiegészítői az iratrendezők, hiszen a legtöbben általuk tartunk rendet dokumentumaink közt. Gerincükön feliratozható címke található, mely alatt a kihúzólyuk kap helyet: ennek segítségével tudjuk az irattároló szekrényben kihúzni csak az iratrendezőt, amire épp szükségünk van. Magasan a legnépszerűbbek a 75 mm gerincvastagságú iratrendezők, ezeknél a lefűzhető lapok száma maximum 500 lap, 50 mm széles társaikban pedig maximum 350 lapot fűzhetünk le. 

A bennük található gyűrűk segítségével az iratokat lyukasztás után közvetlenül is lefűzhetjük, de sokan inkább erre a célra inkább a genothermeket preferálják. 

Legnépszerűbb termékek: 75 mm iratrendezők || Tokos iratrendezők || 50 mm iratrendezők || Fekete iratrendezők
Legnépszerűbb kiegészítők: Lefűzhető genothermek || Elválasztólapok || Fénymásolópapírok

Rendezés:
Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.

Bluering iratrendező, 75mm, fekete

890 Ft (701 Ft + ÁFA)
1
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Fornax "Master" iratrendező, 80 mm, fekete

990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Fornax "Prestige" tokos iratrendező, A4, 80 mm, fekete

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Leitz "180 Active Wow" iratrendező, A4, 65 mm, fekete

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)

Miért hasznosak az iratrendezők?

Az iratrendezők segítenek a praktikus és rendezett tárolásban. A hasznos eszközök az irodai szervezettség és hatékonyság javításában éppen úgy remek társnak bizonyulnak, mint az otthoni nyomtatott anyagok rendszerezésében. Ma már az adatok jelentős részét online tároljuk, de ez korántsem jelenti azt, hogy idejétmúltnak számít a nyomtatott szó. A szervezettség és a rendezettség javítja a produktivitást, hiszen nem kell órákig keresgélni, amíg rátalálunk a szükséges információkat tartalmazó iratokra.

Rendszer és kategorizálás az iratrendezők révén

Az iratrendezők többféle méretben elérhetőek, ám a leginkább keresettek a 75 mm gerincvastagsággal bírók. Akár 500 lap lefűzhető a használatukkal, míg 50 mm társaik 350 lap tárolására alkalmasak. Az eszközök gerincén rögzíthetjük, hogy tulajdonképpen milyen iratok találhatóak bennük. A tevékenység jellegétől függően, időrendben, ABC sorrendben, vagy más, számunkra praktikus módon lehetséges a rendszerezés és a kategorizálás. A csoportosításnak köszönhetően, mindig egyszerűen rátalálhatunk az éppen szükségesre, ezzel időt és energiát megtakarítva. Az iratrendezők egyébként otthon is jó szolgálatot tesznek. A gyermekek rajzait, az érkező számlákat, értesítőket, hivatalos dokumentumokat, garancialeveleket egy helyen tárolhatjuk és biztosan nem kallódnak el, akár egy költözés alkalmával sem. A mobilis rendszerezők szervezett és biztonságos szállítást tesznek lehetővé - legyen szó az otthoni home office munkatér berendezéséről, költözésről, vagy az élettér jellegének megváltoztatásáról.