Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Számológépek

Segítség a vásárláshoz

A számológépeket tudásuk, funkcióik és kialakításuk alapján az alábbi, főbb kategóriákba soroljuk:

Tudományos számológépek: 

Ők jelentik a kategória csúcsát, ha a betáplált tudásról van szó. Az alapvető műveleteken túl egészen összetett képleteket is képesek kiszámolni, egyes típusokat 900+ funkcióval láttak el a készítők. Tudásuk és hordozhatóságuk miatt előszeretettel választják ezeket a gépeket a felsőoktatásban tanuló diákok is.

Asztali számológépek:

Általános irodai használatra tervezték őket, az alapműveleteken túl kevés extra funkcióval rendelkeznek. Enyhén döntött kijelzővel rendelkeznek, amivel a kapott adatok kényelmesebben leolvashatók.

Szalagos számológépek:

A bevitt adatokat és a kapott eredményeket a számológép egy tekercses papírra képes kinyomtatni szükség esetén. Funkciók szempontjából, tekintve hogy főleg számviteli feladatokra tervezték, az asztali számológépek felett, de jóval a tudományos számológépek alatt helyezkedik el.

Zsebszámológépek:

Csak az alapvető számítási műveletek elvégzésére szolgálnak, cserébe rendkívül kompakt kialakításúak, így nevükhöz hűen egyszerűen bármikor zsebre tehetjük őket.

 

Minden igényt kielégítő számológépek 

A számológépek minden korábbinál szélesebb kínálatban jelen vannak a webáruházunk polcain. Az akár 900+ funkcióval ellátott tudományos számológépektől kezdve, az egészen egyszerű zsebszámológép választékig többféle típus közül keresgélhetsz, az egyéni igényeid alapján. A kereskedelemben, irodai területen tevékenykedők éppen úgy megtalálhatják az új kedvencüket, mint azok, akik a tanulmányaikhoz szeretnének egy mindent tudó társat maguk mellett tudni. 

A tudományos és az asztali számológépek a leginkább keresettek

A tudományos számológépek előnyei mellett gyakran a főiskolák, egyetemek hallgatói döntenek, de például a mérnöki munka esetében is kitűnő szolgálatot tesznek ezek a korszerű, abszolút csúcskategóriás modellek. A szalagos típusok inkább számviteli területen bizonyulnak hasznosnak, hiszen képesek papírra kinyomtatni az eredményeket. Nálunk festékhengereket is beszerezhetsz a tudományos számológépek alatt, de tudásban az asztali fajták felett elhelyezkedő készülékekhez. 

Az asztali számológépek a kereskedelemben és az irodai munka terén egyaránt beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. A döntött kijelzőnek köszönhetően könnyen leolvashatóak az eredmények. A zsebszámológépek a legegyszerűbb megoldásnak számítanak akkor, ha az alapműveletekhez ideális darabot szereznél be. Megfizethetőség, kompakt kivitel és kicsi méret- ezek jellemzik az egyébként kiválóan teljesítő típusokat. Többféle színben, stílusban is beszerezheted a hasznos eszközt. Fedezd fel a segítségünkkel az oktatás és munka világában egyaránt praktikus készülékek világát!