Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tűzőgépek

Nincs iroda tűzőgép nélkül, ezek a termékek a legnépszerűbb irodai kisgépek közé tartoznak. Segítségükkel könnyedén összefűzheted a dokumentumokat, így mindig rendben tarthatod a papírjaidat. Kínálatunkban megtalálod a kompakt, asztali tűzőgépeket és a nagy kapacitású, professzionális modelleket is. Válassz a különböző méretek és típusok közül, legyen szó hagyományos vagy elektromos tűzőgépről. Természetesen az egyes gépekhez megfelelő tűzőkapcsok is elérhetők nálunk, de vásárlás előtt ne felejtsd el ellenőrizni, biztosan jó méretű kapcsot választottál tűzőgépedhez.
Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Tűzőpisztoly, 13/4-8, fém, RAPID "R23E"

27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Tűzőgép, No. 10, 15 lap, MAPED "Essential Pocket", fekete

1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Tűzőgép, elektromos, 24/6, 20 lap, LEITZ "Nexxt 5533", fekete

55.690 Ft (43.850 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Tűzőpisztoly, hobbi, 13/4-8, 53/4-8, RAPESCO "Eco"

8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)

A tűzőgépek megkönnyíthetik az irodai életet

 

Jó, ha a tűzőgépek folyton kézközelben várakoznak. Igazság szerint egyre többször hallani arról, hogy a legideálisabb, ha otthon is akad belőlük egy, ami tényleg stramm modell. A tűzőgépek kétségtelenül a legnépszerűbb irodai kellékek közé tartoznak, nélkülük a tűzési feladatok gyakorlatilag megoldhatatlanok. Kis túlzással élve azt is állíthatnánk, hogy nélkülözhetetlenek a gondmentes munkavégzéshez. A 24/6, illetve a no.10 méretű variációk a legelterjedtebbek. A tűzőkapcsok méretezésével megéri tisztában lenni, mert valójában ezen paraméterek a legfontosabbak. A 26/6 tűzőkapocs például 26 darab hat milliméter lábhosszú kapcsot takar. Így az összehasonlítás kedvéért a 24/6 tűzőkapocs szélesebb, lévén ugyanakkora helyen már csak 24 darab kapocs fér el.

Ezt a felhasználás szempontjából érdemes tudni, ismerni, mert ennek fényében már abszolút nem nehéz kiválasztani azt a variánst, ami ideális. Mondhatnánk, hogy előbb volt a gép, mint a kapocs, de nagy általánosságban a vásárlásra pont, hogy a fordított motiváció jellemző. Azaz előbb van meg, hogy mekkora az a kapocsméret, ami ideális, mint a hozzá minden tekintetben passzoló gép. Ami a tartósságot illeti, ez tényleg az a fajta beruházás, ami hosszú időre szól. A lényeg, hogy a töltet, azaz a tűzőkapocs soha ne fogyjon el, és ennyi. A szerkezet biztos, hogy bírni fogja a gyűrődést, mert eredendően erre terveztetett. Mivel a tűzőgépek hosszú élettartamot borítékolnak, abszolút nem sorolhatóak a drága, túl sok anyagi muníciót követelő beruházások közé, ami egy újabb jó hír. Már csak ezért sem rossz ötlet otthonra is beszerezni egyet.

Tűzőgépek méretei

Jellemzően nem magának a tűzőgépnek, hanem a vele használt kapcsok méretének van jelentősége. A legszélesebb körben a 24/6 tűzőgépek és a No. 10 méretű tűzőgépek terjedtek el az irodákban. A tűzőkapcsok méretezése igen beszédes: a példa kedvéért egy 24/6 tűzőkapocsról az elnevezéséből kiderül, hogy 24 db kapocs alkot egy kapocstömböt (tehát amit a dobozból kivéve egyből a tűzőgépbe tudunk tenni), a /6 pedig azt jelzi, hogy a kapocs lábhossza 6 mm. Bár az elnevezés alapján elsőre félreérthető lehet, egy 26/6 tűzőkapocs valójában keskenyebb, mint 24/6 társai, hiszen ugyanannyi helyen több darab kapocsnak kell elférnie, ezáltal minél alacsonyabb szám szerepel a / jel előtt, a tűzőkapocs annál vastagabb, tehát tartósabb és terhelhetőbb.