Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spirálok

Minőségi spirálok összefűzött dokumentumok készítéséhez 

Sok esetben előfordul, hogy a kinyomtatott anyagokat szeretnénk összefűzni annak érdekében, hogy könnyebben lehessen használni azokat. Erre kínál remek megoldást spirálkötés technika, aminek az a lényege, hogy a lapokat egy fémből vagy műanyagból készült spirállal összefűzzük úgy, hogy 360 fokban elforgathatóvá válnak. A tökéletes végeredmény érdekében nagyon fontos, hogy a megfelelő minőségű spirálok kerüljenek felhasználásra. 

Milyen spirálok megvásárlására nyílik lehetőséged nálunk? 

Ha fémből készült változatot keresel, akkor a Fellowes 14 milliméteres fémváltozatot ajánljuk, a műanyag típusok viszont ennél sokkal szélesebb kínálata áll a rendelkezésedre. Ami a spirálok méretét illeti, a 8-51 milliméteres változatokat is megtalálod, a színek tekintetében pedig nemcsak a fehér és a fekete érhető el, hanem a színesek is. Fontos tudni, hogy azok méretét az összefűzni kívánt dokumentum vastagságához kell igazítani. Ez azt jelenti, hogy például a 10 milliméteres spirállal 33-50 lapot lehet összefűzni, 20 milliméteres változat 120-161 lap összefűzésére alkalmas. Emellett pedig természetesen azt is figyelembe kell venni, hogy a gép egyszerre maximum hány oldal kezelésére képes.  

Az általunk kínált spirálokat a Fellowes cég gyártja és 25, 50, illetve 100 darabos kiszerelésben kaphatóak. A használatukhoz csak egy megfelelő kialakítású spirálkötő gépre van szükség. Abba pontosan beillesztve és a kötést elősegítő fogantyú meghúzásával a spirál átcsúszik a lapokon, ezzel összefűzve azokat.