Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fehértáblák

Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Fehértábla, mágneses, 60x90 cm, fa keret, VICTORIA

13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Fehértábla, mágneses, 30x40 cm, fa keret, VICTORIA

8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Fehértábla, nem mágneses, 60x90 cm, fa keret, VICTORIA

11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Fehértábla, nem mágneses, 40x60 cm, fa keret, VICTORIA

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Fehértábla, nem mágneses, 30x40 cm, fa keret, VICTORIA

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)

Fedezd fel a minőségi mágnestábla kínálatunkat! 

Bármilyen irodai munkát is végzünk, nagyon fontos a hatékony együttműködés, illetve csapatmunka. Ennek érdekében szükség lehet arra, hogy prezentációkat vagy előadásokat tartsunk, amihez remek szolgálatot tesznek a megfelelő kialakítású mágnestáblák.  

Mágnestáblák az érdekfeszítő prezentációkhoz, előadásokhoz 

Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak arra, hogy kreatív és igényes módon jelenítsük meg az általunk közvetített gondolatokat, ötleteket azok felé, akik hallgatnak minket a teremben. Ha már valaha tartottál prezentációt vagy adtál elő, akkor tudod, hogy az egyik legnagyobb kihívás a hallgatóság figyelmének fenntartása. Szerencsére van pár kreatív technika, amivel fent lehet tartani az érdeklődést, például a mágnestáblák alkalmazása. Amennyiben nemcsak beszélsz, hanem írsz is, akkor a résztvevők sokkal jobban megértik és szívesebben követik a mondandódat. 

A kínálatunkban található mágnestáblák többféle kialakításban érhetőek el, aminek köszönhetően könnyen megtalálhatod a megfelelő változatot. Vannak egyoldalas típusok, de vannak kétoldalas modellek is, ezek pedig forgathatóak. Az egyoldalas akkor ideálisak, ha csak egyetlen felületre van szükséged ahhoz, hogy felírd, amit szeretnél. A kétoldalasaknak viszont mindkét oldalát használhatod, mégpedig úgy, hogy átfordítod a táblát. Ez utóbbiak rugalmasabb használatot tesznek lehetővé, hiszen nem kell letörölnöd a korábban írt szöveget ahhoz, hogy újat vigyél fel. 

Tekintsd meg a kínálatunkat és olvasd el a termékoldalon szereplő információkat, hogy kiválaszthasd a megfelelő mágnestáblát! 

Ne felejtsd el a kiegészítőket sem!

Ha a megfelelő táblát már sikerült kiválasztanod, ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, amikkel maximálisan ki tudod használni a fehértábla adta lehetőségeket. A legnépszerűbb fehértábla kiegészítőket itt találod:

Fehértábla induló készletek

Fehértábla markerek

Fehértábla tisztító folyadékok

Mágnesek