Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flipchart táblák

A flipchart táblák nagy előnye, hogy nem szükséges falhoz rögzíteni őket, hiszen fix vagy görgős lábazatuk miatt oda helyezhetjük őket, ahol épp prezentációt akarunk tartani. Az összecsukható modellek könnyedén elpakolhatók használat után, de ha segédkaros táblát választunk, ideiglenesen akár még meg is növelhetjük a tábla felületét. Használatuk flipchart papírral és a hozzá megfelelő flipchart markerrel a legcélszerűbb, de szinte az összes típus fehértáblaként is funkcionálhat.

Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Victoria flipchart tábla, 70x100 cm, mágneses, 5 görgős

88.990 Ft (70.071 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Victoria flipchart tábla, 70x100 cm, mágneses

41.990 Ft (33.063 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Flipchart tábla 70x100 cm, mágneses, 4 görgős

60.990 Ft (48.024 Ft + ÁFA)

Miért hasznos a flipchart tábla használata?

A flipchart tábla az irodai megbeszélések, workshopok nélkülözhetetlen eleme. Legyen szó az ügyfelekkel történő egyeztetésről, meetingek korszerű megszervezéséről, bármilyen oktatási célú programról, a megfelelő eszközök hatékonyabbá teszik a szemléltetést. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan kifejezetten vizuális típusok, így ha látják maguk előtt az információkat, akkor könnyebben rögzítik. A kreatív ötletelés és az elvégzendő feladatok felosztása kapcsán egyaránt remek választásnak bizonyul az egyszerűen használható eszköz. 

Mobilizálható, méretbővíthető flipchart tábla

A flipchart tábla nem igényel rögzítést, hiszen fix és görgős lábazattal egyaránt beszerezhető. Nagy előnye, hogy könnyedén mobilizálható, így az üléstermek, tárgyalótermek között könnyen mozgatható, tehát ott kaphat helyet, ahol arra éppen szükség van. Az összecsukható modellek ideális választásnak bizonyulnak azokba a helyiségekbe, ahol nem áll rendelkezésre hely a folyamatosan felállított eszköznek. A flipchart papírok és markerek egyaránt szükségesek a használatához. Az állítható lábak és a papírtartó tüskék kényelmes megoldásként szolgálnak. A táblához csatlakoztatható tolltartó tálca is, ami a praktikus használatot szolgálja. Amikor az irodai berendezésekről, a mindennapokban használatos eszközök beszerzéséről van szó, akkor érdemes hasznossági és kihasználhatósági szempontok mentén is gondolkodni. A flipchart tábla többféle modell formájában érhető el, ezzel is biztosítva a szemléltetés lehetőségét.