Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elindult törzsvásárlói programunk!

2024. június 16-án elindítottuk törzsvásárlói programunkat, mellyel hűségedért cserébe jelentős kedvezményeket érhetsz el nálunk. A programban való részvétel teljesen díjmentes, alábbi találod a részleteket:

Milyen előnyökkel jár a törzsvásárlói státusz?

- 5% garantált kedvezmény minden termékünkre
- kosarad értékének 1%-a jóváírásra kerül hűségpont formájában, amiket 180 napon belül bármire elkölthetsz - további információ
- minden megrendelésed mellé ajándékot választhatsz értékhatártól függően
- időszakos promóciók, kuponok, nyereményjátékok, melyeket kizárólag törzsvásárlóinknak teszünk elérhetővé

Hogyan lehetek törzsvásárló?

A dolog nagyon egyszerű: a harmadik átvett megrendelésed után automatikusan átsorolunk törzsvásárlóink közé, további teendőd nincs - ezt követően webáruházunkban már a kedvezményes árakat fogod látni. Technikai okokból a törzsvásárlói programban való részvételhez előzetes regisztráció szükséges (itt tudsz regisztrálni), illetve ügyelj rá, hogy megrendelésed mindig bejelentkezve add le, rendszerünk máshogy nem képes a megrendelést a fiókodhoz társítani. A regisztráció díjmentes, semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Mikor nem vagyok jogosult a törzsvásárlói kedvezményekre?

- A programban nem vehetnek részt viszonteladó partnereink.
- Nem számítjuk bele a 3 db átvett megrendelésbe azokat a rendeléseket, amiket egyedi árajánlat alapján rögzítünk fel ügyfeleinknek.
- A program során nem vesszük figyelembe az át nem vett, visszáruzott, 14 napos elállással visszaküldött megrendeléseket, kizárólag az átvett, lezárult megrendelések számítanak. Cégünk fenntartja a jogot ezen vagy más okokból kifolyólag a törzsvásárlói státusz visszavonására.
- Ahogy korábban jeleztük, regisztráció és bejelentkezést követően leadott megrendeléseket tudunk elfogadni a törzsvásárlói kedvezményhez, a programmal járó előnyök csak bejelentkezve látszódnak a webáruházban. Természetesen bejelentkezés nélkül, vendég fiókkal is adhatsz le nálunk megrendelést, így azonban a törzsvásárlói előnyöket nem fogod tudni kihasználni.

Borítókép: Freepik