Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Optikai kábelek

Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Nedis CABW25000AT10 optikai kábel, 1 méter

1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Nedis CABW25000AT20 optikai kábel, 2 méter

1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Gembird Cablexpert Toslink optikai kábel, 1 méter

990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Gembird Cablexpert Toslink optikai kábel, 3 méter

1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Equip 147922 optikai kábel, 3 méter

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)

Minőségi optikai kábelek a megbízható kapcsolathoz 

Az optikai kábelek digitális hangjelek továbbítására szolgálnak. A műanyag vagy üvegszálakból készült eszközök a fényalapú kommunikáció elvén működnek. Segítségükkel lehetséges a digitális hangjelek torzításmentes és pontos átvitele. A két végükön megtalálható csatlakozók összekapcsolják az audióforrást, például a televíziót, projektort a szükséges hangrendszerrel, erősítővel. A leggyakrabban akkor kerülnek elő, ha a televíziót valamilyen hangrendszerrel kötnénk össze. A kapcsolatnak köszönhetően, a TV hangja erősíthető, javítható, jobb hangminőség érhető el a segítségével. 

Az optikai kábelek az irodában is jelen vannak

Az irodai tevékenységek, a meetingek alkalmával gyakran használt hangprojektor is csatlakoztatható optikai kábelek segítségével, így a projektor beépített hangrendszeréhez érkezik a hang. Webáruházunkban többféle hosszúsággal érhetőek el a termékek, így mindenki megtalálhatja közöttük a felhasználás céljának és az eszközökhöz ideális típusokat. 

Az optikai kábelek két végén levő, általában toslink csatlakozók megbízható adatátvitelt tesznek lehetővé és időtálló minőséget képviselnek. Irodai környezetben a hangrendszerek csatlakoztatásakor éppen úgy kitűnő szolgálatot tesznek, mint a nagyfelbontású monitorok és projektorok esetében. A gyors adatátvitelnek köszönhetően, adatközpontoknál is gyakran használatba kerülnek. A videokonferencia rendszerek kiépítésekor is érdemes ezen kábelek kínálta lehetőségekre gondolni. Az egyszerű kezelhetőség és a sokoldalú felhasználhatóság miatt, gyakran keresett kábelekről van szó esetükben.