Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Utángyártott tonerek

Utángyártott tonerek magas minőségű nyomtatott anyagok készítéséhez

Szerződések, hivatalos iratok, meghívók, fotók, reklámanyagok. Csak néhány a sok digitálisan létrehozott vagy szerkesztett tartalom közül, amiket sok esetben nyomtatott formában is szeretnénk használni. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha rendelkezésünkre áll a megfelelő teljesítményű nyomtató és kéznél vannak az adott modellel kompatibilis eredeti vagy utángyártott tonerek. 

Utángyártott tonerek Samsung, HP, Canon és más márkájú nyomtatókhoz

A boltokban a nyomtatókat jellemzően eredeti tonerekkel árusítják, és ha külön szeretnénk megvásárolni, akkor is az eredeti gyártású változatok közül válogathatunk. Ez azonban nem az egyetlen lehetőségünk, ha kifogytunk belőlük. Az eredeti gyártmányok beszerzése mellett, az utángyártott toner rendelés is opció lehet. Minden olyan termék ebbe a kategóriába tartozik, amit bár nem az adott nyomtató gyártója készít, mégis problémamentesen használható benne. 

Az általunk forgalmazott utángyártott tonerek nem felújított, hanem vadonatúj kellékek, és a töltöttségük is megegyezik a gyári változatokéval. A nyomtatás tekintetében nemcsak a végeredmény lesz hasonló, hanem a tonerek kezelése, használata is, hiszen ezeket ugyanolyan egyszerűen tudod behelyezni, illetve szükség esetén cserélni.  

A webshopunkban a lehető legjobb helyen jársz, ha Samsung, HP vagy Canon nyomtatókhoz szeretnél az utángyártott tonerek közül vásárolni. Sőt, akkor is megtalálod, amit keresel, ha Brother, Kyocera vagy OKI márkájú készüléked van és fekete vagy színes tonerekre van szükséged.