Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Táblák szállítása

Az általunk is forgalmazott fehértáblák és parafatáblák méretük és sérülékenységük miatt speciális szállítást igényelnek, ezért kiszállításukat közvetlenül a gyártóktól, teherszállításra szakosodott logisztikai partnerekkel oldjuk meg. Természetesen mi is azt szeretnénk, hogy egyszerűen, gyorsan és legfőképpen sértetlenül jusson el hozzád a megrendelt tábla, ennek érdekében bizonyos dolgokban el kell térnünk a hagyományos szállítási módjainktól:
 


Kérjük, a termék sértetlenségéről még a futár jelenlétében győződj meg, ha bármilyen sérülést tapasztalsz, vetess fel erről egy jegyzőkönyvet a futárral.


A csomag felbontása után az alábbiakat ellenőrizd:

- A tábla felületén nincsenek külsérelmi nyomok, tipikusan benyomódások, karcolások, horpadások
- A tábla nincs meghajolva
- A tábla és a keret nincs megrepedve, le- vagy eltörve, különösen a sarkainál

Ha aláírásoddal igazolod, hogy a terméket sérülés nélkül átvetted, utólag nincs lehetőségünk reklamációt benyújtani a futárszolgálatnál, ezért a garancia érvényesítéséhez elengedhetetlen egy pontosan kitöltött jegyzőkönyv a hiba részletes leírásával.


Ennek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


A túlméretes termékeket kizárólag ügyfeleink külön igénye szerint rendeljük meg a gyártótól, ezért utólagos visszáruzásra, visszaküldésre - beleértve a 14 napos elállást is- nincs lehetőség. Ezeket a megrendeléseket az előreutalás beérkezése után kezdjük el feldolgozni, ezért ha meggondoltad magad, kérjük még az utalás előtt jelezd nekünk, és töröljük a foglalást.

A túlméretes csomagok szállítását végző futároknál nincs lehetőség utánvétes fizetésre, az így megrendelt termékek előreutalással fizethetők.

Nem jelent problémát, ha a táblák mellé egyéb termékeket is rendelnél, ezek azonban a táblák speciális csomagolása miatt külön kerülnek majd feladásra, mely számodra nem jelent plusz költséget. Ha kivitelezhető, a rendelést egy szállítással teljesítjük, de bizonyos esetekben a tábla mellé rendelt termékek kiszállítása 1-2 munkanappal tovább tarthat, erről részletesebben tájékoztatni fogunk a megrendelés feldolgozása során.