Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Iskolaszerek

Minőségi iskolaszerek széles választékban

Amikor a gyermekeket elindítjuk az iskolába, akkor nagyon fontos, hogy minden náluk legyen. Elvégre bármi is hiányzik a táskájukból, azt bizony észre fogják venni. Ez különösen igaz akkor, ha az iskolaszerek azok, amikről megfeledkezünk. Közéjük tartoznak a füzetek, tolltartók, vonalzók, ecsetek, festékek, origami papírok, illetve technikai csomagok.  

Milyen iskolaszereket tudsz beszerezni tőlünk?

A kínálatunkban változatos palettán érhetőek el a különböző típusú füzetek. Három alkategóriában tudsz nézelődni: jegyzetfüzetek, spirálfüzetek, illetve tűzött füzetek. Ami a márkájukat illeti, a Pukka Pad, a Bluering és az ICO Süni termékeit is megtalálod.  

Az iskolaszerek sorából természetesen nem hiányozhatnak a tolltartók sem, hiszen a gyermekek csak akkor tudnak írni a füzeteikbe, ha rendelkezésükre állnak az írószerek is, például toll, ceruza, rotring vagy filc. Ezeket pedig egy megfelelő méretű és kialakítású tolltartóban tudják szépen rendszerezni. Nálunk az olyan különleges változatok is beszerezhetőek, mint amilyenek a Nebulo szilikon tolltartók.

Alsó- illetve felsőtagozatban is a tanrendben, szinte kivétel nélkül szerepel a technika óra. Erre pedig mindig vinni kell a különböző eszközöket, például ecseteket, festékeket, origami papírokat, hurkapálcákat, gyurmákat, illetve hagyományos technika csomagokat. Nálunk ezek a termékek szintén elérhetőek.  

Mindezek mellett pedig más iskolaszerek forgalmazásával is foglalkozunk, amik nélkülözhetetlenek a tanuláshoz, a gyakorláshoz.