Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fiókos irattárolók

A fiókos irattárolók kiválóan alkalmasak arra, hogy minden fontos dokumentumodat és papírodat egy helyen tartsd, így végre búcsút inthetsz a káosznak és az elveszett iratoknak! Segítenek optimalizálni az irodai térhasználatot, mivel különböző méretekben és formákban elérhetőek, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó akár egy kis íróasztalról vagy egy nagyobb irodáról.

Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Irattároló, műanyag, 5 fiókos, DURABLE "VARICOLOR 5", fehér

40.390 Ft (31.803 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Irattároló, műanyag, 4 fiókos, Durable "eco", kék

20.390 Ft (16.055 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Irattároló, műanyag, 1 fiókos, Leitz "plus", kék

10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)

Fiókos irattároló vásárlásakor az alábbiakat gondold végig:

Milyen anyagból legyen?

A legnépszerűbb alapanyagok fiókos irattárolóknál a karton és a műanyag. A műanyag persze tartósabb de egyúttal drágább is, komolyabb igénybevételnél ezeket szoktuk javasolni, de kisebb irodákban a karton irattárolók is évekig használhatók gond nélkül.

Hány fiókra van szükséged?

A fiókok számát is érdemes még vásárlás előtt meghatározni, hiszen léteznek egészen kicsi, 1 fiókos irattárolók is, de egy nagyobb irodába érdemes a 8-10 fiókos verziókat beszerezni. Ha ránk hallgatsz, mindig 1-2 fiókkal nagyobbat rendelj, mint amit elsőre kiszámolsz, idővel úgyis meg fogod tölteni.

Dizájn kontra szervezettség

Fiókos irattárolóink között biztos találsz olyat, ami jelenlegi irodád kinézetéből sem fog kilógni: egyszínű, élénk vagy egyszerűbb minták, csak rajtad áll, melyiket választod. Vannak azonban olyan megoldások is, amikor az egyes fiókok különböző színnel vannak jelölve, ez akkor lehet nagy segítség, ha az irodában valamilyen színrendszer szerint dolgoztok (pl. bejövő számlák - zöld, kimenő számlák - piros, stb.), ezáltal íróasztalodon a megszokott rendszer szerint rendezheted fontos irataidat.