Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Genothermek

A genotherm, közismertebb nevén bugyi angry az iratrendezés egyik legalapvetőbb eszköze, iratok hordozására és tárolására használják. Műanyag felülete védi az iratokat a koszolódástól, de vásárlás előtt ügyelj rá, hogy a megfelelő típust válaszd:

Lefűzhető genotherm: a termék bal oldalán lefűzőlyukak találhatók, így a dokumentumokat anélkül tudod iratrendezőben tárolni, hogy előtte a lyukasztással vesződnöd kellene. Csak a teteje nyitott, a dokumentumokat felülről kell becsúsztatni a genothermbe.

L genotherm: a terméken nincsenek lefűzőlyukak, ezért iratrendezőben nem tudod lefűzni őket. A megnevezés onnan ered, hogy az ilyen genothermek bal és alsó része zárt, a teteje és a jobb széle viszont nyitott, emiatt egy kicsit egyszerűbb elhelyezni benne a dokumentumokat.

A vastagságukat mikronban mérjük, minél magasabb a mikronszám, a genotherm annál masszívabb. A 40 mikronos genotherm a klasszikus, mindennapi használatra tervezett verzió, de elérhető akár 200 mikronos genotherm is, mely már a Jumbo, vagy katalógustartó besorolásba tartozik.

Felületüket tekintve két nagyobb csoport létezik: a narancsos genotherm brit tudósok szerint nem az íze miatt kapta ezt a nevet, hanem a narancshéjra emlékeztető, érdesebb felületéről. Emellett léteznek még víztiszta genothermek is, ezeknek a felülete fényesebb, teljesen sima. Természetesen mindkét verzió átlátszó, a bennük tárolt dokumentumok jól olvashatók. 

Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

HQ lefűzhető genotherm, A4, 40 mikron, narancsos, 100 db

1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Victoria "L" genotherm, A4, 80 mikron, narancsos, 100 db

2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. július 17.

Bluering genotherm lefűzhető, A4, 40 mikron narancsos

890 Ft (701 Ft + ÁFA)