Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Iratmegsemmisítők

Iratmegsemmisítők az adataink védelme érdekében

Ahol papírral dolgozunk, előbb vagy utóbb hulladék is keletkezik, aminek a megfelelő kezeléséről gondoskodnunk kell. Különösen igaz ez akkor, ha szerződéseket és más hivatalos iratokat akarunk kidobni, ezek pedig személyes adatokat is tartalmaznak. Ahelyett, hogy a szemétbe dobnánk, érdemes inkább iratmegsemmisítő készülékben felaprítani. Így biztosak lehetünk benne, hogy az adatok biztonságban maradnak.  

Iratmegsemmisítő gépek otthonra és kisebb irodákba

Többféle készüléket is kínálunk, attól függően, hogy hány felhasználó tudja használni. E tekintetben négy kategóriára lehet osztani őket. Vannak az 1-3 felhasználós gépek, amik kényelmesen használhatók otthon is. A 3-5 felhasználós változatok remek választásnak bizonyulnak olyan irodákban, ahol kisebb létszámmal dolgoznak. Ezek mellett pedig léteznek olyan modellek is, amiket 5-10 vagy 10-nél több ember is használhat.

A Fellowes, Genie, HSM, Leitz és Rexel márkatermékek mellett, az Olympia iratmegsemmisítő gépeket is megtalálod nálunk. Ezek a készülékek nagyon egyszerűen, kényelmesen, ráadásul eredményesen használhatóak. Lehetőséget adnak kisebb, illetve nagyobb mennyiségű papír aprítására is, amit szinte szempillantás alatt darabolnak össze, ezzel megakadályozva az adatok kiszivárgását. Letisztult, modern megjelenésüknek köszönhetően, bármelyik dolgozószobában vagy irodában jól mutatnak. 

Nálunk nemcsak iratmegsemmisítő vehető, hanem a speciális olajokat is be tudod szerezni, így a használatával karban tudod tartani a vágókéseket, ezzel jelentős mértékben meghosszabbítva a gépek élettartamát.