Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Folyékony ragasztók

Rendezés:
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Nebulo kenőfejes ragasztó, 65g

390 Ft (307 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 22.

Nebulo kenőfejes ragasztó, 45g

290 Ft (228 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Henkel Pritt SuliFix folyékony ragasztó, 35g

490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Beszállítás alatt
Várható szállítás: 2024. május 22.

Technokol Rapid folyékony ragasztó, 60g

790 Ft (622 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.

Nebulo Slime folyékony ragasztó, 325g

1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)

Folyékony ragasztók, hogy ragadjon, aminek ragadnia kell!

A folyékony ragasztók a DIY projektek kapcsán éppen úgy nélkülözhetetlenek, mint a gyermekek kreatív tevékenységekor, vagy a törött tárgyak javításakor. A megfelelő összetétellel rendelkező készítmények mindig jó szolgálatot tesznek otthon. A saját gyermekkorunkból is jól ismert Technokol Rapid még mindig a legnépszerűbb ragasztók egyike. Kiválóan alkalmazható papír, karton, bőr, textil, műanyag, üveg és porcelán ragasztásához. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben ezt a márkát keresik és használják a mindennapokban. 

Folyékony ragasztók az egyszerűség jegyében

A gyermekek alkotó elfoglaltságaihoz rendszerint az oldószermentes, mérgező anyagot nem tartalmazó készítmények bizonyulnak ideálisnak. A kenőfejes típusok tökéletesen eleget tesznek a felsoroltaknak, ráadásul a papírragasztó a ruhából könnyen kimosható, így az apró baleseteknek nyoma sem lesz. Az egyszerű és egyenletes adagolásnak köszönhetően, ezek a folyékony ragasztók jól eloszlathatóak a felületen és a papír ragasztásához hozzák a vártakat. 

Az ún. slime ragasztó kifejezetten trendinek számít manapság, felhasználása elsősorban a gyermekeknek javasolt. A folyékony ragasztók kínálatában mindenki megtalálhatja a tevékenységhez és a ragasztani kívánt felülethez passzoló készítményt. Webáruházunkban korrekt áron kínáljuk a legnépszerűbb márkákat. Egy helyről szerezheted be az irodai munkához és az otthoni kreativitáshoz szükséges termékeket, irodai kiegészítőket, méghozzá az online vásárlás minden kényelmét kihasználva.